ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΚΛΕΙΣΤΟΣ ο Κάι και τα δεδομένα για Ρούι Πέδρο-Τζαΐλσον

Τελειωμένη πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Κάι στην Ομόνοια. Ο 29χρονος διεθνής αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι ήταν εξαρχής ο πρώτος στόχος του Πάμπου Χριστοδούλου, ο οποίος μάλιστα από πέρσι προσπαθούσε να τον φέρει στην Κύπρο.

Φέτος το ψηστήρι είχε αποτέλεσμα, και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται την Κύπρο μέχρι την Κυριακή για να τελειώσει η μετεγγραφή του.

Ο Κάι την τελευταία τριετία αγωνιζόταν στην ρουμάνικη Κραϊόβα, ενώ στο παρελθόν έπαιξε στην πορτογαλική Μπελενένσες, με την οποία αγωνίστηκε σε 35 αγώνες. Ο 29χρονος αμυντικός ζήτησε να αποχωρήσει από την Κραϊόβα, καθώς δεν υπολογιζόταν στις αρχικές επιλογές.

Όσον αφορά άλλες επιλογές που οι επαφές είναι προχωρημένες, ο Ρούι Πέδρο παραμένει πρώτη επιλογή για την θέση του επιτελικού μέσου και οι επαφές συνεχίζονται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, φαίνεται να υπάρχει κάποια οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών και εκφράζεται η αισιοδοξία πως στο τέλος θα φορέσει την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Αισιοδοξία για αίσια κατάληξη ισχύει και για τον Τζαΐλσον Αραούχο, με τον οποίο οι επαφές είναι επίσης προχωρημένες, ωστόσο κάποια διαδικαστικά θέματα στο συμβόλαιο καθυστερούν την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Ομόνοια.

Απ’ εκεί και πέρα, φαίνεται ότι δεν προχωρά το θέμα του Ολλανδού τερματοφύλακα Πιτ Φελτχουίζεν, καθώς το κασέ του είναι απαγορευτικό για το μπάτζετ της Ομόνοιας.

 

Ερνέστο Γεωργίου

Πηγή: shootandgoal.com