ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Φέτος θέλει ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Ρομπέρτο Λάγο με δηλώσεις που παραχώρησε σε ισπανική ιστοσελίδα αναφέρθηκε στην παρουσία του στο ΑΠΟΕΛ και την φετινή προσπάθεια διάκρισης.

Αναλυτικά οι σχετικές δηλώσεις του Ισπανού αμυντικού:

Για το Τσάμπιονς Λιγκ:

«Πέρυσι ήμασταν πάρα πολύ κοντά, φέτος ελπίζω να τα καταφέρουμε ».

Για το αν είναι εύκολο να πάρει μια ομάδα το πρωτάθλημα στην Κύπρο:

«Δεν νομίζω ότι είναι. Είναι πολύ πιο δύσκολο απ΄όσο φαίνεται. Το κυπριακό πρωτάθλημα μοιάζει πολύ με το Ισπανικό. Οι πρώτες τρεις ομάδες παλεύουν μεταξύ τους κάθε χρόνο ».

Για την δική του παρουσία στην ομάδα:

«Είχα σχεδόν μια γεμάτη σεζόν στο πρωτάθλημα. Στο Europa League έπαιξα σε εφτά αγώνες και στο κύπελλο αγωνίστηκα σχεδόν σε όλα τα ματς μέχρι που φτάσαμε στον τελικό. Το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι αρκετά ψηλό και προσωπικά νομίζω πως ήταν το καλύτερο μου. Στην αρχή μου στοίχισε η αλλαγή γιατί δεν ήταν εύκολο να αγωνιστώ σε άλλη χώρα, αλλά είμαι σε ένα καλό κλαμπ το οποίο τα πάντα τα κάνει ευκολότερα ».

Για το κυπριακό ποδοσφαιρικό κοινό:

«Έχουν πολύ πάθος για ποδόσφαιρο. Είναι μικρό νησί αλλά υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα στις ομάδες. Υπάρχει μεγάλη θέληση για τίτλους και από τις άλλες ομάδες, όχι μόνο από μας. Το ΑΠΟΕΛ όμως είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες ».

Για το γεγονός ότι άφησε την Ισπανία:

«Κάποιοι πιστεύουν ότι με το που φύγεις από την Ισπανία, όλα τελειώνουν. Δεν είναι έτσι. Είναι ωραίο να γνωρίζεις νέες κουλτούρες. Είναι επίσης πολύ καλό να λες όταν σταματήσεις το ποδόσφαιρο πως έπαιξες και στο εξωτερικό ».

Πηγή: shootandgoal.com