ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Όλα τα νεότερα για Φαρίας, νέες μεταγραφές και δανεικούς

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου 95,0 και αναφέρθηκε στα νεότερα του προγραμματισμού του ΑΠΟΕΛ που αφορούν την μεταγραφή του Φαρίας, τις επόμενες κινήσεις ενίσχυσης και τους παίκτες που θα παραχωρηθούν δανεικοί.

Αναλυτικά οι σχετικές δηλώσεις:

Για την μεταγραφή του Φαρίας: «Τον αναμένουμε αύριο το απόγευμα στην Κύπρο. Έχουμε συμφωνήσει. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις ιατρικές εξετάσεις πρώτα και μετά οι υπογραφές των συμβολαίων. Αυτό μπορούμε να πούμε τώρα. Έχει κριθεί από τους αρμόδιους ότι μπορεί να προσφέρει ποιότητα σε μια θέση όπου κρίθηκε ότι χρειαζόμασταν ενίσχυση. Η καριέρα του έχει αναλωθεί σε Αργεντινή και τα δύο τελευταία χρονιά στην Παλεστίνο της Χιλής, η οποία διακρίθηκε στο τελευταίο Κόπα Σουνταμερικάνα. Πέρσι ενδιαφέρθηκαν να αγοράσουν τον ποδοσφαιριστή η Ουνιβερσιτάδ Ντε Τσίλε και η Κατόλικα, οι δύο μεγαλύτερες ομάδες της Χιλής. Δεν είναι τυχαίος ποδοσφαιριστής. Ελπίζουμε να αντεπεξέλθει των προσδοκιών».

Για τις επόμενες μεταγραφές: «Αυτή τη στιγμή έχουμε συμπληρωμένο ένα πολύ μεγάλο μέρος του προγραμματισμού. Ο προπονητής έχει επιλογές, τόσο με Κύπριους όσο και με ξένους. Αυτή την στιγμή θέλουμε ένα παίκτη για τα άκρα της επίθεσης και ακόμα έναν για την επίθεση, που να μπορεί να αγωνίζεται κυρίως ως δεύτερος επιθετικός. Το ιδανικό θα ήταν να τους έχουμε στην Πολωνία. Η εποχή είναι δύσκολη, διότι δεν έχουμε την πολυτέλεια χρόνου για τις κατάλληλες επιλογές. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω οποιοδήποτε όνομα, είτε έχουμε κάνει επαφές μαζί τους είτε όχι. Ο ΑΠΟΕΛ δημιουργεί ενδιαφέρον, γράφονται πάρα πολλά τα οποία δεν ευσταθούν. Πρέπει να κρατήσουμε μια σοβαρότητα. Θέλουμε ποδοσφαιριστές που να μπορούν να προσφέρουν».

Για τον επιθετικό που ψάχνει ο Μπέιν: «Κάθε ποδοσφαιριστής έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Ο κάθε προπονητής έχει την δική του φιλοσοφία για το πώς θα παρουσιάσει την ομάδα του. Τον Ποτέ τον γνωρίζει ο Μπέιν, έχει μια καλή εικόνα γι’ αυτόν. Γνωρίζει και τον Ντε Καμάργκο. Ψάχνουμε ένα επιθετικό διαφορετικού στυλ για να μην υπάρχουν κενά. Χρειαζόμαστε ακόμα δύο ποδοσφαιριστές και ο προγραμματισμός διαρκεί μέχρι 31 Αυγούστου».

Για το υφιστάμενο ρόστερ: «Αυτό που έχει συζητηθεί με τον Μάριο Μπέιν είναι ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στον δεύτερο προκριματικό με το υπάρχον ρόστερ. Στη συνέχεια, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ακόμα δύο επιλογές για τον τρίτο προκριματικό, όπου είναι πολύ κρίσιμος.»

Για τους παίκτες που θα φύγουν: «Ένας εκ των τριών τερματοφυλάκων δεν θα βρίσκεται στη λίστα της Ευρώπης. Αξιολογείται το υπάρχον δυναμικό καθημερινά».

Για τους δανεικούς: «Δεν έχουμε κάτι νεότερο για Παπαφώτη και Μιχαήλ. Θα προχωρήσουμε στην ανακοίνωση του Μιχαήλ και θα πάει δανεικός. Θα πάνε δανεικοί και οι Χριστοδούλου, Καλλής και Αναστασίου. Θέλουν αγωνιστικά λεπτά και επιδίωξη μας είναι να πάνε σε ομάδα Α’ Κατηγορίας.»

Πηγή: shootandgoal.com