ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μέχρι να έρθει πρόταση που να μην μπορεί να αρνηθεί…

Ούτε τώρα δεν προέκυψε «γάμος» στο φλερτ ανάμεσα σε Κούσουλο και ΑΕΚ και έτσι ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει (έστω και προσωρινά) στην Νέα Σαλαμίνα.

Μπορεί οι δύο σύλλογοι να τα βρήκαν στο τελικό ποσό της μεταγραφής του, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις «κόλλησαν» όταν η πλευρά του παίκτη κλήθηκε να συζητήσει τους όρους του συμβολαίου του με την ομάδα της Λάρνακας.

Εκεί, το πρόβλημα μπορεί να μην ήταν μόνο το οικονομικό αλλά και το αγωνιστικό, αφού ο Κούσουλος ίσως να ζητούσε περισσότερο χρόνο συμμετοχής από αυτό που ίσως να του πρόσφερε η ΑΕΚ.

Ο 21 ετών αμυντικός μέσος έδειξε τρομακτική άνοδο τα τελευταία χρόνια στην Νέα Σαλαμίνα, είναι βασικός και αναντικατάστατος με την ομάδα της Αμμοχώστου και διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τα σαλόνια του Κυπριακού πρωταθλήματος παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Επομένως, ίσως να σκέφτηκε ότι στην ΑΕΚ που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια ίσως να χανόταν όπως χάθηκε και ένα άλλο ταλέντο που αποκτήθηκε με μεγάλες περγαμηνές, ο Θωμάς Ιωάννου.

Έτσι πήρε την απόφαση να απορρίψει το συμβόλαιο που του πρόσφερε η ΑΕΚ και να παραμείνει στην Νέα Σαλαμίνα, μέχρι να έρθει εκείνη η πρόταση που να τον καλύπτει και οικονομικά αλλά κυρίως αγωνιστικά.

Με άλλα λόγια θα παραμείνει «ερυθρόλευκος», μέχρι να έρθει μία πρόταση που να μην μπορεί να αρνηθεί και που θα είναι η καλύτερη για το ποδοσφαιρικό του μέλλον…

Πάνος Χρυσάνθου

Πηγή: shootandgoal.com